Drama fra døgnrapporten

Aarhus er normalt en glad og fredelig by, men politiet må hver dag rykke ud for at sætte en stopper for kreative ballademagere. Her er et par af højdepunkterne fra den seneste døgnrapport, hvor byens kriminelle masterminds, endnu engang har været på spil.

Af Jakob Hansen

Foto: Politi.dk

12:42 Manglende gevinster førte til hærværk

Spillemaskiner er ofte en god forretning for deres ejere, da huset altid vinder i længden. En frustreret spiller valgte dog at tage oddsene i egen hånd, da han påkaldte sig fru Fortunas velsignelser og gik til angreb på de uheldsvangre spillemaskiner med en flaske og sin krykke. Manden valgte derefter at flygte fra spillehallen, der ligger på Paludan Müllers Vej, men Østjyllands Politi melder, at de har flere spor at gå efter, så mon ikke også heldet svigter denne gang? Fremover bør han nok overveje at spille online på sin iPad. Så vil det kun gå ud over hans eget skrammel, når han taber.

14:00 Uklippet tricktyv slår til

En frisørsalon på Hovedvejen i Hasselager fik ubehageligt besøg, da en mand stjal to medarbejderes mobiltelefoner fra salonens baglokale. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, mellem 35-40 år, 175 cm høj, med mørkt, tyndt hår og ringe skægvækst. Han lignende derfor ikke en af butikkens oplagte kunder, hvorfor medarbejdere ikke troede på ham, da han på dårligt engelsk forklarede, at han gerne ville klippes. Medarbejdere bad ham derfor om at forlade butikken. Inden han gik, tog han et magasin med sig, hvilket trods alt var under bagatelgrænsen. Men da medarbejderne så, at han tog noget ud af magasinet og puttede det i sin baglomme, faldt de ikke for det billige trick, og anmodede ham om at blive på præmissen. Måske grundet hans ringe engelsk forstod han ikke beskeden, og løb i stedet bort, ned af gaden, hvor han ikke siden er blevet set.

20:35 Not so Fast and Furious

En 19-årige mand må se sig sigtet for hærværk, da han drønende rundt i en parkeringskælder på Inge Lehmanns Gade ved havnefronten. Manden, der åbenbart ikke har erkendt, at Fast and the Furious og Need for Speed, hører forrige årti til, lavede gentagne hjulspin, hvilket ødelagde asfalten i kælderen. Vi anbefaler, at han dropper sin Vin Diesel attitude, og i stedet køber en miljørigtig og fornuftig dieselbil.