Dagens playliste: Soon anbefaler fem sange til din aften

Af Amalie Møller Dybro

Foto: Marius Aaserud

I dag er på mange måder en dum dag. Det er mandag, det regner, og nogen har forsøgt at røve Bruuns Galleri. Her på redaktionen er vi dog overbeviste om, at intet kan løfte humøret som et nyt stykke musik, du ikke vidste, du havde brug for i dit liv. Derfor har vi spurgt den aarhusianske musiker August Fogh fra popduoen Soon om, hvad han sætter i ørene for tiden. Lyt med her:

PS. Er du mere til rock, så kig med i morgen, når Holger fra det aarhusianske post-punk band Loose Ends deler sine musikalske anbefalinger.

Yangze – Mutation 

Yangze er en af de mest spændende upcoming artister vi har i Danmark. Hans produktioner er altid mesterværker, og Mutation er ingen undtagelse. Sangen lyder som noget, der kunne blive spillet på en klub i Tokyo i år 2200. Yangze er langt foran. 

Late Verlane – Poolside

Late Verlane skriver sange, der allerede lyder som klassikere første gang man hører dem. 
Poolside er en storladen klaverballade på en spændende og underspillet måde, og så er hans vokal enormt dragende. Han kommer til at blive kæmpestor, håber jeg.

Steve Lacy – N Side 

Guitaristen fra “The Internet” Steve Lacy har lavet en minimalistisk r’n’b perle i “N Side”. Soulfyldte korstemmer, stram og fløjlsblød guitar og et vuggende trommeloop smelter sammen i en sang, der er lige så catchy som den er stille og rolig. Sangen giver mig lyst til at stirre eftertænksomt ud af vinduet på et regionaltog med et lille smil på læben.  

Awinbeh – New

På New blander Awinbeh hiphop, pop og mosaik-fragmenteret sangskrivning på en vedkommende og personlig måde. Sangen fungerer exceptionelt godt i en stor bil. Et stort omkvæd over en pulserende international lyd. 

A.CHAL – No Service 

A.CHAL er min yndlingsrapper. Han blander melodier og flows så godt, at der drypper lun akaciehonning ud af højtalerne. Lyden af “No Service” er en følsom stemme på et stramt indietrap beat, og som med de fleste af hans sange føler jeg hvert ord han synger. 

4 thoughts on “Dagens playliste: Soon anbefaler fem sange til din aften

  1. Isoleret set fint, ja – dejlig lille guide. Men til et lokalmedie…? Der er vist ikke engang lokale kunstnere…? 😉

    1. Det er en lokal kunstner som deler ud af de ting som inspirerer ham for tiden. Det mener vi er relevant.

Comments are closed.